Avant

Håndtering af svejserøg og udstødningsgas hos Avant

Avant Danmark er eneimportør af de finske minilæssere af producenten Avant. Virksomheden havde behov for løsninger til deres svejseområde, malervæg samt autogas i værkstedet.

Svejsning og Autogas:

Vi har leveret og monteret et udsugningsanlæg til håndtering af svejserøg og autogas i autoværkstedet hos Avant. Dette er koblet til svejsearm og slangeruller fra autogas, så der er stor fleksibilitet til at suge gasser og røg direkte ved kilden. Vores udsugningssystem er dimensioneret til at imødekomme flere aktive sugepunkter samtidigt, hvilket forbedrer arbejdsprocessen. På denne måde sikres at arbejdsmiljøet lever op til alle krav, og at medarbejderne altid har en udsugningsløsning ved hånden. 

Malervæg:

Til malerværkstedet har vi etableret en effektiv udsugningsvæg. Dette skaber et sundt og behageligt miljø ved at sikre, at skadelige dampe og partikler fjernes fra luften.

Anlægsdetaljer:

Til malervæggen er leveret en gnistfri centrifugalventilator og med andreafilter i udsugningsvæggen. Denne løsning sikrer effektiv filtrering og optimal luftkvalitet i arbejdsmiljøet.  

Anlægget for autogas og svejsning er udstyret med frekvensomformer for behovsstyring og en energieffektiv løsning.