Centralrengøring

I de fleste produktionsvirksomheder er det nødvendigt med centralrengøring når der arbejdes med materialer, der udvikler støv og restprodukter. Dette kan eksempelvis være under blanding af pulver, bearbejdning af træ eller plast. 

Ud fra et teknisk perspektiv er der tale om såkaldt højvakuum materialetransport, som ofte designes og installeres i forlængelse af eksisterende eller nyt procesanlæg. 

Ved industrivirksomheder med høj produktionsaktivet og mange arbejdsstationer, kan rengøringsarbejdet blive overvældende, tidskrævende og dyrt hvis det skal håndteres med konventionelle redskaber og maskiner. Når rengøringen bliver en integreret del af bearbejdningsprocessen får medarbejdere et bedre arbejdsmiljø og indeklima.

Med et centralrengøringsanlæg fra Linå Procesventilation får I professionelle produkter designet til industrien og en løsning der er tilpasset til jeres arbejdsgang og produktionsanlæg. Når vi dimensionerer og projekterer, lægger vi stor vægt på funktionalitet og design af løsning, hvor brugeren er i fokus.

Linå Procesventilation tilbyder:

– Professionelle produkter: vakuumpumper, filteranlæg, slangeruller, ventiler, rørsystem.

– Stort lager med dag-til-dag levering på højvakuum rørsystemer, ventiler, filtre mm.

– Fleksible opsamlingsløsninger: cellesluse, bigbag, container, udblæsning i container m.fl.

– Uforpligtende projektgennemgang og tilbud

– Komplette løsninger inkl. levering, montering og opstart.

Kontakt os for at høre mere om hvordan centralrengøring kan blive en del af jeres procesventilation.

Gå på opdagelse i vores sortiment af løsninger til centralrengøring i jeres virksomhed. 

central stoevsuger hoejvakuum materialetransport

Højvakuumanlæg

Vi har et fleksibelt udvalg af løsninger til centralrengøring og central støvsugning.

slangeruller rengøring i industri ventilation

Udstyr til rengøring

Se vores udvalg af slanger, slangeruller, vogne, muffer, koblinger, mundstykker.

roersystem hoejvakuum industri materialetransport boejninger

Højvakuum Rørsystem

Vi er leveringsdygtige indenfor højvakuum rørsystem. Vi har eget lager og et netværk af specialiserede samarbejdspartnere. Se vores udvalg her.

Optimeret Rengøring i Industrien med Højvakuumanlæg

I industrien er effektiv rengøring afgørende for en problemfri drift. Et højvakuumanlæg repræsenterer en innovativ og pålidelig løsning til denne udfordring. Disse systemer tilbyder en række fordele, der gør dem særligt velegnede til transport af materialer og rengøring i forskellige industrier.

Hvad er et højvakuumanlæg?

Højvakuumanlæg fungerer ved at skabe et vakuum for at flytte støv eller restprodukter fra ét sted til et andet. Denne teknologi gør det muligt at transportere materialer effektivt og sikkert, uanset om det er pulver, granulater eller andre former for løse materiale eller mindre emner.

Et højvakuumanlæg kan indeholde:

  • Modulopbyggede filtre med effektive patronfiltre og trykluftrensning
  • Cyklon for udskillelse af materialer
  • Udskillelse fra filter til beholder eller bigbag eller cellesluse til ekstern container
  • Eksplosionsaflastninger
  • ATEX-løsninger


Fordele ved højvakuumanlæg i procesindustrien

  1. Præcis og skånsom rengøring: Højvakuumanlægget kan sørge for udsugning ved kilden og effektivt bortsuge restprodukter og støv
  2. Miljømæssige fordele: Disse systemer er ofte mere miljøvenlige, da de kan reducere energiforbruget og dermed CO2-udledningen sammenlignet med andre transportmetoder.
  3. Øget effektivitet: Med hurtige og pålidelige systemer kan højvakuumanlæg øge produktionshastigheden og reducere nedetid, hvilket bidrager til forbedret produktivitet.
  4. Fleksibilitet: Disse systemer kan tilpasses til forskellige former for materialer, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af procesindustrier.


Hvordan kan et højvakuumanlæg være en særlig god løsning?

Højvakuumanlæg er en værdifuld ressource for industrien. Deres evne til at forbedre effektiviteten, reducere spild og fjerne materialer gør dem til en særlig fordelagtig løsning i mange tilfælde. Hvis din virksomhed opererer i procesindustrien og værdsætter effektiv rengøring og øget produktivitet, kan et højvakuumanlæg være den nødvendige løsning for at optimere dine produktionsprocesser.  

Kontakt os for at høre mere om hvordan centralrengøring kan blive en del af jeres procesventilation.

– Plastindustri
– Forbrændingsanlæg
– Fødevareproduktion 
– Medicinal
– Pulver og granulatproduktion