Procesventilation i Træværkstedet

Effektiv udsugning i sløjdlokalet er afgørende for et sikkert og sundt arbejdsmiljø inden for sløjdaktiviteter som træbearbejdning og udsugning af svævestøv.

Med vores anlægsserie fra ÅSS i Sverige har vi leveret mere end 2.000 spånsugningsanlæg til skoler og uddannelser i både Danmark, Grønland og Færøerne. Anlæggene er et højkvalitetsprodukt og har den store fordel at de er kompakte, så de bruges også ofte hvor pladsen er trang eller direkte i undervisningslokalet.

En spånsuger fra ÅSS er særligt egnet til udsugning fra maskiner, både store og små. Undervisningslokalet indrettes ofte med strategisk placerede udtag, så det også fungerer til centralrengøring. En integreret rengøringsløsning er tidsbesparende og gør det nemt og sjovt for elever at få rengøringsrutinen ind som et fast indslag i undervisningstimerne. 

HD lokale sådan indretter du arbejdstationer med ventilation og korrekt lovmæssig udsugning

Brugervenligt design

Med 30 års erfaring inden for udsugning og ventilation til skolemiljøer, er vi eksperter i at skræddersy løsninger til moderne faglokaler. Vores fokus er altid på brugerne, og vi stræber efter at forbedre læreres og elevers arbejdsgang i sløjdlokalet.

Effektiv og sikker håndtering af spåner og svævestøv er afgørende for læringsmiljøet og sikkerheden. Vores avancerede spånsugningsløsninger fjerner støv og spåner effektivt, skaber et sundere arbejdsmiljø og muliggør effektiv undervisning og sikre arbejdsforhold.

Vi tilpasser vores løsninger til skolens specifikke behov og har et dedikeret team af eksperter.

Kontakt os for etablering af nyt spånsugningsanlæg eller hvis I står overfor udbygning eller renovering af jeres faglokaler.  

Med vores ekspertise er vi din pålidelige partner for at skabe et sundt indeklima og læringsmiljø i sløjdlokalerne.

Vælg os som jeres samarbejdspartner inden for spånsugning, centralstøvsugning og rumventilation, og kontakt os i dag for en skræddersyet løsning, der forbedrer jeres sløjdlokales miljø.

Sådan fjerner vi det sundhedsskadelige svævestøv

De mindste støvpartikler, som ikke kan ses af øjet, kan være helt op til 24 timer om at falde til jorden.  Derfor installerer vi altid svævestøvsmoduler til at fjerne de sundhedsskadelige støvpartikler for at opnå et godt indeklima. Svævestøvsmodulet kan bestå enten af vores enhed Maxivent, som er en særdeles effektiv og selvstændig enhed eller installeres der et svævestøvsmodul direkte på udsugningsstregen.

Fordelen ved Maxivent luftrenser er:

  • Kan aktiveres sammen med spånsugningsanlægget eller med lys/bevægelse i lokalet
  • Kan skifte luften op til 6 gange i timen i et 100 m2 med loftshøjde på 2,5m.
  • Lavt energiforbrug på kun 312W.
  • Nem hastighedsregulering med den energivenlige EC-motor.
  • HEPA-filter som sikrer den helt rigtige filtrering af luften.
Skræddersyede løsninger til jeres træværksted

Se eksempler på vores spånsugningsløsninger til nybyg samt renovering og forbedring af faglokaler i skole og uddannelse.

Vores erfaring med at arbejde sammen med Linå er yderst positiv. Både i forhold til den vejledning og rådgivning i valg og design af både spånsug og udsugning på metalværksted, men også under montagen og efterfølgende service. Vi kan absolut anbefale andre at benytte sig af deres service og produkter.
Troels Grønhøj Jensen
- Leder, STU Syddjurs
Har du brug for rådgivning?

Kontakt os på 32265252
Eller udfyld oplysninger og bliv kontaktet