Sugearme

Vi har et udvalg af fleksible sugearme egnet til forskellige udsugningsløsninger i industri og skoler. Sugearmene monteres som en del af en punktudsugningsløsning, der hvor der udvikles spån, træstøv eller slibestøv. Tøv ikke med at kontakte os hvis den løsning du søger ikke fremgår af vores online sortiment.  

En sugearm er ikke bare en sugearm; når du skal vælge en sugearm er det vigtig at sikre sig at armen er egnet til det materiale der skal udsuges, og at den installeres hensigtsmæssigt. Et forkert valg kan ikke blot have konsekvenser for dit anlægs effektivitet, men også helbredet for dem der arbejder i det miljø hvor støv og spåner skal fjernes fra. Derfor er det altid en god ide at kontakte en rådgiver inden du køber en sugearm til procesventilation, hvis du er det mindste i tvivl om hvad du skal bruge. Vores rådgivere står altid klar til at hjælpe. Kontakt os på 32 26 52 52.

Magnetsugearm

Magnet sugearm til punktudsugning
Artikel Beskrivelse
20419Fleksibel magnetarm m. tragt ø50
Mundstykket til denne sugearm fastgøres med en kraftig magnet på enten maskinen eller anden overflade. Dette giver en fleksibel og meget effektiv udsugning da man kan få udsugningen meget tæt på forureningskilden. Denne type sugearm er egnet til udsugning af træmateriale ved eksempelvis en trædrejebænk.

3-leds sugearm

Sugearm til punktudsugning i træværksted hvor der udvikles spåner og støv. Sugearmen er med tre led

Artikel

Beskrivelse

20420

Fleksibelt stativ 3-led m. tragt Ø63

Det fleksible stativ giver en solid støtte til denne sugearm som med fordel kan placeres i værksteder hvor der er træbearbejdning, der udvikler spåner og støv. 

Mundstykke til båndsav

Mundstykke til båndsav i et træværksted på en skole eller en produktion, hvor der er behov for udsugning af slibestøv

Artikel

Beskrivelse

100011

Båndsavsmundstykke EJCA

100013

Båndsavsmundstykke ÅSS13

Slibebord

Slibebord til skole håndværk og design eller værksted, snedker. til håndtering af fint støv. Redder helbredet med frisk luft.

Artikel

Beskrivelse

300255

Slibebord

–          Mål: 60x360x360 mm
–          Tilslutningsdiameter: 50 mm
–          Vægt: 3,3 kg

Et slibebord er en rigtig effektiv løsning til at komme af med det helt fine støv der udvikles i et træværksted.