Om os

Linå Procesventilation er med 30 års erfaring blandt de førende virksomheder i Danmark indenfor proces- og industriventilation. 

Vi har i en lang årrække været et datterselskab af Linå A/S hvor vi er kendt for vores indgående ekspertise indenfor ventilationsløsninger på skoler, uddannelsessteder og produktionsvirksomheder.  I 2018 blev vi en uafhængig virksomhed, og i dag tilbyder vi løsninger til procesventilation i en bred vifte af brancher. Senest har vi udvidet med en afdeling for Automatik & Installation, hvilket gør os i stand til at tilbyde endnu bredere og bedre service. 

Vi har en jordnær tilgang hvor vi er synlige for vores kunder fra start til slut

Vi er lokalt forankrede i Silkeborg, og løser opgaver i hele Danmark samt ud over landets grænser.

”Fra første telefonsamtale til anlægget blev installeret har bare været en top professionel og god oplevelse hele vejen. Uanset hvem vi har været i kontakt med, har vi hele tiden haft følelsen af at være i trygge hænder. Vi har fået et anlæg i høj kvalitet, 100% skræddersyet til vores værksted og de konkrete behov, vi står overfor i forskellige arbejdsprocesser. Med det nyinstallerede anlæg slipper vi for at støvsuge og bære masker og har ganske enkelt fået et bedre arbejdsmiljø at arbejde i”
Eva Wandel
Medejer, Kolekto

ENTREPRENØR

–> Direkte til kunde

–> Underentreprenør

RÅDGIVER

–> Rammebeskrivelser

–> Udsugningsløsninger

LEVERANDØR

–> Agentur på ÅSS anlæg

–> Højvakuum Rørsystemer

Seneste Nyt

Følg med i vores seneste nyt her eller besøg vores LinkedIn side. 

Nyt Domicil

Marts 2024: Vi er flyttet til nyt Domicil på Linåvej 9D i Hårup, Silkeborg. Vi glæder os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen.

Guide der forklarer hvad centralrengøring med Højvakuum anlæg er

Download Guide

Jan 2024: Vi har netop publiceret en guide til jer der står overfor en optimering af jeres produktion med centralrengøring.

Linå procesventilation er et firma der leverer ventilation og udsugnings løsninger til skole og industri.
Ny udsugning til College 360

Dec 2023: Vi er lige nu i fuld sving ved College 360 i Silkeborg hvor vi leverer løsninger til bl.a. spånsugning og håndtering af svævestøv.