Om os

Linå Procesventilation er med 30 års erfaring blandt de førende virksomheder i Danmark indenfor proces- og industriventilation. 

Vi har i en lang årrække været et datterselskab af Linå A/S hvor vi er kendt for vores indgående ekspertise indenfor ventilationsløsninger på skoler, uddannelsessteder og produktionsvirksomheder.  I 2018 blev vi en uafhængig virksomhed, og i dag tilbyder vi løsninger til procesventilation i en bred vifte af brancher. Senest har vi udvidet med en afdeling for Automatik & Installation, hvilket gør os i stand til at tilbyde endnu bredere og bedre service. 

Vi har en jordnær tilgang hvor vi er synlige for vores kunder fra start til slut

Vi er lokalt forankrede i Silkeborg, og løser opgaver i hele Danmark samt ud over landets grænser.

”Fra første telefonsamtale til anlægget blev installeret har bare været en top professionel og god oplevelse hele vejen. Uanset hvem vi har været i kontakt med, har vi hele tiden haft følelsen af at være i trygge hænder. Vi har fået et anlæg i høj kvalitet, 100% skræddersyet til vores værksted og de konkrete behov, vi står overfor i forskellige arbejdsprocesser. Med det nyinstallerede anlæg slipper vi for at støvsuge og bære masker og har ganske enkelt fået et bedre arbejdsmiljø at arbejde i”
Eva Wandel
Medejer, Kolekto

ENTREPRENØR

–> Direkte til kunde

–> Underentreprenør

RÅDGIVER

–> Rammebeskrivelser

–> Udsugningsløsninger

LEVERANDØR

–> Agentur på ÅSS anlæg

–> Højvakuum Rørsystemer

Brug for mere info?

Har du spørgsmål til vores produkter?