Om os

Linå Procesventilation er med 30 års erfaring blandt de førende virksomheder i Danmark indenfor proces- og industriventilation. 


Vi har i en lang årrække været et datterselskab af Linå A/S hvor vi er kendt for vores indgående ekspertise indenfor ventilationsløsninger på skoler, uddannelsessteder og produktionsvirksomheder.  I 2018 blev vi en uafhængig virksomhed, og i dag tilbyder vi løsninger til procesventilation i en bred vifte af brancher.

Vi har en jordnær tilgang hvor vi er synlige for vores kunder fra start til slut

Vi er lokalt forankrede i Silkeborg, og løser opgaver i hele Danmark samt ud over landets grænser.

”Fra første telefonsamtale til anlægget blev installeret har bare været en top professionel og god oplevelse hele vejen. Uanset hvem vi har været i kontakt med, har vi hele tiden haft følelsen af at være i trygge hænder. Vi har fået et anlæg i høj kvalitet, 100% skræddersyet til vores værksted og de konkrete behov, vi står overfor i forskellige arbejdsprocesser. Med det nyinstallerede anlæg slipper vi for at støvsuge og bære masker og har ganske enkelt fået et bedre arbejdsmiljø at arbejde i”
Eva Wandel
Medejer, Kolekto

ENTREPRENØR

–> Direkte til kunde

–> Underentreprenør

RÅDGIVER

–> Rammebeskrivelser

–> Udsugningsløsninger

LEVERANDØR

–> Agentur på ÅSS anlæg

–> Højvakuum Rørsystemer

Seneste Nyt

Følg med i vores seneste nyt her eller besøg vores LinkedIn side. 

Gazelle Virksomhed 2023

Vi er stolte af at blive kåret til Gazelle-virksomhed 2023, og takker vores dedikerede team af medarbejde for indsatsen!

maxivent luftrenser

Maxivent EC

Vi har fået det populære Maxivent EC fra ÅSS hjem og nu er de første mange enheder på vej ud til vores kunder til installation.

Linå procesventilation er et firma der leverer ventilation og udsugnings løsninger til skole og industri.

Ny udsugning til College 360

Vi er lige nu i fuld sving ved College 360 i Silkeborg hvor vi leverer løsninger til bl.a. spånsugning og håndtering af svævestøv.