Udsugning i Madkundskab

Når det kommer til udsugning fra komfurer, opvaskemaskiner og stegeos, er det afgørende, at den udsugede luft ikke recirkuleres tilbage i lokalet. 

Vores udsugningssystemer sikrer, at luftforurening fjernes effektivt, samtidig med at løsningen overholder alle lovpligtige kontrolstandarder.

I madkundskabslokalerne implementerer vi dedikerede udsugningsløsninger over kogeøer og ovne. Disse emhætter fjerner damp og luftforurening, der opstår under madlavning, og skaber et behageligt arbejdsmiljø. Vi tilpasser ventilationsanlægget baseret på aktiviteterne og brugen i lokalet.

Har I spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores skræddersyede ventilationsløsninger til madkundskabslokaler?

Få den rigtige udsugning til madkundskabslokalet

Vigtigt at huske når du etablerer et madkundskabslokale:

–  Udsugning over kogeøer og kipsteger
– Udsugning over industriopvaskemaskiner

Læs mere om BFA’s Anbefalinger

Er du rådgiver, arkitekt, entreprenør eller bare nysgerrig?

Se vores inspirationskatalog og udsugningsguide, hvor du finder alt hvad du behøver at vide for omkring udsugning til dit næste faglokale.

Står I og skal renovere faglokaler? Vi er eksperter i at arbejde med at udbygge og forbedre udsugning og ventilation i eksisterende rammer. 

Optimal luftkvalitet i madkundskab

Når I skal indrette skolens faglokale til madkundskab er det nødvendigt at sikre at lokalet indrettes så det er stor nok til at rumme undervisningsaktivitet når der både skal tages højde for inventar, belysning og udsugning.  

Ventilationsbehovet stiller særlig krav til indretning
Når der skal etableres ventilation i et skolekøkken skal man både sikre effektiv udsugning over komfurer samt rumventilation, som kan filtrere de skadelige partikler, der opstår fra stegeos. 
Desuden skal man sikre at den luft der udsuges ikke kommer i forbindelse med skolens øvrige ventilationssystem. 

Sikkerheden skal prioriteres
Det er nødvendigt at sikre at anlægget kører som det skal, og derfor skal alle udsugningspunkter over komfurer være udstyret med en procesvagt for at kontrollere at systemet giver alarm, hvis udsugningen ikke fungerer. 

Vedligeholdelse skal være nemt
Det anbefales at ventilationsanlægget serviceres i henhold til en fast serviceaftale. Desuden skal anlægget være indrettet og installeret således at personale nemt kan udføre almindelig service, som rensning af renholdelse af fedtfiltre i emhætter. 

 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os på 32265252
Eller udfyld oplysninger og bliv kontaktet