Håndværk & Design

I håndværk- og designlokaler er der mange forskellige behov for at sikre god og effektiv ventilation så elever og underviser har et optimalt arbejds- og læringsmiljø.

Skolen er arbejdsplads for  elever og underviser, og arbejdstilsynet stiller høje krav til indretning af udsugning- og ventilationssystemer i undervisningslokalerne. Vi finder en løsning der imødekommer alle krav fra arbejdstilsynet omkring procesventilation og udsugning. 

Med den rette rådgivning kan I også opnå væsentlige energibesparelser og få et anlæg der kan både kan håndtere varmegenvinding og centralrengøring. 

Skal I renovere eller udvide jeres faglokaler?

  • Vi er førende rådgivere og leverandører indenfor procesventilation i skoler. 
  • Vi er garanter for en bæredygtig og fremtidssikret løsning 
  • Vores anlæg kommer med fleksible opsamlingsløsninger som er nemme at håndtere af lærere og teknisk servicepersonale. 
  • Uforpligtende projektgennemgang og tilbud
  • Komplette løsninger inkl. levering, montering og opstart.
  • Gratis rådgivning
  • Serviceaftaler giver jer ro i maven om drift og sikkerhed

Få de bedste ventilationsløsninger til HD lokalet

Ønsker I at værkstederne til håndværk & Design, altid er klar elevernes kreative udfoldelse og inspirerende projekter? Så er det værd at overveje at få opgraderet jeres faglokaler med centralstøvsugning og luftrenser. 

Centralstøvsugning

Centralstøvsugning er en løsning som også er kendt som “centralrengøring”. 
Her anvendes et højvakuumanlæg som kan håndtere udsugning fra flere slanger i værkstedet på én gang. På denne måde kan man både betjene maskiner med udsugning samtidig med at elever kan gøre rent omkring deres arbejdsborde. 

Vores anlæg fra svenske ÅSS er særdeles egnede til netop dette formål, og vi kan hjælpe jer med at få anlægget til at fungere optimalt til jeres behov for både punktudsugning fra maskiner, spånsugning og centralrengøring.

Luftrensning

I mange tilfælde kan det betale sig at installere en luftrenser, til at håndtere fint svævestøv og skadelige partikler i et faglokale. Vi er eneforhandlere i Danmark af den populære Maxivent EC luftrenser, som foruden at have høj effektivitet, også har et kompakt design der gør den nem at integrere i eksisterende rammer. En luftrenser er med til at understøtte det gode indeklima i skolen, som er en forudsætning for god indlæring og godt helbred. 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os på 32265252
Eller udfyld oplysninger og bliv kontaktet