Håndværk & Design

I håndværk- og designlokaler er der mange forskellige behov for at sikre god og effektiv ventilation så elever og underviser har et optimalt arbejds- og læringsmiljø.

Skolen er arbejdsplads for  elever og underviser, og arbejdstilsynet stiller høje krav til indretning af udsugning- og ventilationssystemer i undervisningslokalerne. Vi finder en løsning der imødekommer alle krav fra arbejdstilsynet omkring procesventilation og udsugning i faglokaler. 

 

Skal I renovere eller udvide jeres faglokaler?

Vi er Danmarks førende rådgivende virksomhed og totalleverandør indenfor procesventilation i skoler. 

Vi er garanter for en bæredygtig og fremtidssikret løsning til jeres faglokaler. I kernen af vores produktprogram og know-how er spånsugningsanlæggene fra svenske ÅSS. Disse anlæg er at finde på størstedelen af faglokaler i de danske skoler – og med god grund. 
Anlæggene er særligt egnede til at blive installerede i rammerne hvor danske skoler og uddannelsessteder hører til. De er nemlig designet til at være enormt effektive og driftsikre, samtidig med at de har et kompakt design.
Derudover kommer anlæggene med fleksible opsamlingsløsninger som er nemme at håndtere af lærere og teknisk servicepersonale. Denne brugervenlighed er essentiel for netop driftsikkerhed og stabilitet. 

Som rådgivere yder vi uforpligtende projektgennemgang og tilbud. Vores komplette løsninger inkluderer levering, montering og opstart. Sidst men ikke mindst tilbyder vi serviceaftaler der giver jer ro i maven om drift og sikkerhed. 

Med 30 års erfaring hjælper vi jer med at afdække netop de behov I har og sikre at jeres HD lokaler er godt kørende både for elever og lærer. 

Få optimal udsugningsløsning til HD lokalet

Ønsker I at værkstederne til håndværk & Design, altid er klar elevernes kreative udfoldelse og inspirerende projekter? Så er det værd at overveje at få opgraderet jeres faglokaler med centralstøvsugning og luftrenser. 

Centralstøvsugning

Centralstøvsugning er en løsning som også er kendt som “centralrengøring”. 
Her anvendes et højvakuumanlæg som kan håndtere udsugning fra flere slanger i værkstedet på én gang. På denne måde kan man både betjene maskiner med udsugning samtidig med at elever kan gøre rent omkring deres arbejdsborde. 

Vores anlæg fra svenske ÅSS er særdeles egnede til netop dette formål, og vi kan hjælpe jer med at få anlægget til at fungere optimalt til jeres behov for både punktudsugning fra maskiner, spånsugning og centralrengøring.

Luftrenser

I mange tilfælde kan det betale sig at installere en luftrenser, til at håndtere fint svævestøv og skadelige partikler i et faglokale. Vi er eneforhandlere i Danmark af den populære Maxivent EC luftrenser, som foruden at have høj effektivitet, også har et kompakt design der gør den nem at integrere i eksisterende rammer. En luftrenser er med til at understøtte det gode indeklima i skolen, som er en forudsætning for god indlæring og godt helbred. 

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os på 32265252
Eller udfyld oplysninger og bliv kontaktet