AB Neo

Centralrengøring for bedre drift, indeklima og hygiejne

AB NEO producerer foder og løsninger til unge produktionsdyr. 

I AB NEOs nye produktionshal i Videbæk, hvor de producerer mælkeerstatning til dyr, var der behov for en effektiv håndtering af restmateriale og støv, der kan opstå i forbindelse med de daglige produktionsaktiviteter ved virksomhedens anlæg til pulverblanding. 

For at imødekomme dette behov har vi installeret et centralt støvsugeranlæg som er dimensioneret til at håndtere 15 stationer med punktudsugning i deres procesanlæg. Alle punkter er udstyrede med fleksible slanger som gør det nemt og sikkert for personalet at arbejde med udstyret lige ved hånden, så de kan arbejde effektivt på de flere niveauer i anlægget som skal betjenes i den daglige drift. 

Centralrengøring i industrielle procesventilationsanlæg er en avanceret metode til effektivt at fjerne støv, partikler og affald fra produktionsmiljøer ved hjælp af højvakuum materialetransport. Dette system omfatter et højvakuum rørsystem, der er forbundet til en central vakuumenhed, samt sugepunkter placeret strategisk rundt om i produktionsområderne. Når systemet aktiveres, skaber den kraftfulde vakuumenhed en strøm af luft, der hurtigt suger støv og partikler gennem rørsystemet og ind i en central opsamlingsenhed. Fordelene ved denne tilgang inkluderer forbedret luftkvalitet i produktionsmiljøet, øget produktivitet og overholdelse af sikkerhedsstandarder. Centralrengøring i industriel procesventilation er derfor en vigtig teknologi, der bidrager til at opretholde et sundt og sikkert arbejdsmiljø for personalet.

Det kræver ekspertise at finde den rette løsning der er dimensioneret korrekt. 

Vi har mere end 30 års erfaring og hjælper også jer med at finde en løsning der passer til jeres behov.