Kaj Ove Madsen

Centralrengøring til sandblæsning

Entreprenørfirmaet Kaj Ove Madsen A/S havde brug for rengøringsløsning i forbindelse med sandblæsning af gamle gulvbrædder.

Som sugeenhed har vi installeret en kraftig højtryksventilator og et filteranlæg med rensningssystem og opsamling i beholder. Omkring arbejdsområdet placerede vi et rengøringsudtag, hvor det medfølgende rengøringsudstyr nemt kan tilsluttes. 

Alle udtag er udstyret med en switch som starter anlægget når det enkelte rengøringsudtag tages i brug. På denne måde sikrer man at anlægget kun kører når det skal, hvilket giver betydelige energibesparelser. 

Foruden rengøringsanlægget, blev der leveret en generel udsugningsløsning til at sikre optimalt arbejdsmiljø under selve sandblæsningen.

Ved alle former for arbejde med sandblæsning er det vigtigt at sikkerhedsforanstaltningerne omkring arbejdet er nøje planlagt. Dette indebærer at man rådfører sig med de rette fagfolk når man skal installere et anlæg, til at fjerne de skadelige partikler fra der opstår under sandblæsningsarbejdet. Står I med lignende udfordring, så tøv ikke med at kontakte os for uforpligtende rådgivning.