Grejs friskole

Grejs Friskole får nyt spånsugeranlæg

I den nye tilbygning på Grejs Friskole har vi haft fornøjelsen af at levere et nyt spånsugeranlæg, som både elever og lærer kan benytte til udsugning af spåner og træstøv fra maskiner og til rengøring i HD lokaler.

Anlægget er leveret med indbygget krydsveksler og indblæsning. Dette sikrer den rette luftbalance og sparer samtidig på elregningen.

På rørsystemet er der integreret svævestøvsmoduler, som sikrer at det fine og lette træstøv ikke ligger sig på overflader eller er sundhedsskadeligt for lærer og elever. 

Skal I bygge nyt eller renovere faglokale på jeres skole, så tøv ikke med at kontakte os for at få rådgivning om den rette og mest energieffektive løsning.  

Pålidelige spånsugeranlæg fra ÅSS

Linå Procesventilation har igennem lang årrække haft et tæt samarbejde med Svenske ÅSS som blandt andet producerer de spånsugere vi har producerer de pålidelige 1600 EXVX anlæg som Hasle Skole har fået leveret. 

Anlægget er et kombianlæg der rummer både ventilatordel og filterdel i én samlet, kompaktløsning. 
Anlægget kan med fordel placeres indendørs, hvilket gør det nemt at komme til når der skal foretages poseskift.  

Når du vælger et anlæg fra ÅSS vælger du ét af de mest foretrukne anlæg til spånsugning på de danske skoler og uddannelsessteder. Anlægget er velkendt og nemt at servicere af en autoristeret tekniker, og vi har altid filtre og reservedele på lager. 

Værn om det gode indeklima – og maskiner!

Det er afgørende at udsuge træstøv fra skolens værksted af flere årsager. Først og fremmest beskytter det elever og personale mod potentielt skadelige partikler, der kan forårsage luftvejssygdomme og allergiske reaktioner. Effektiv udsugning af træstøv skaber også et mere sikkert og behageligt arbejdsmiljø, hvilket bidrager til en mere produktiv undervisning og læring. Desuden sikrer det, at skolens værkstedsmaskiner fungerer optimalt ved at forhindre tilstopning og slid, hvilket sparer tid og penge på vedligeholdelse. Med en professionel løsning til udsugning af træstøv kan skolen opnå både sundheds- og sikkerhedsfordele samt forbedret driftseffektivitet.