Herningsholm

Spånsugeranlæg til nyt byggeri

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er arbejdsplads for cirka 430 medarbejdere og uddannelsesinstitution for de cirka 10.000 elever og kursister, der hvert år gør brug af skolens mange tilbud. Skolens tømrerafdeling har fået et løft med en ny bygning hvor elever kan dygtiggøre sig i både værksted og montagehal.
Til denne bygning har vi leveret et nyt ÅSS Spånsugeranlæg der håndterer 2000 m3/h.
Anlægget er udstyret med et indbygget recirkuleringsfilter og filteralarm. Desuden inkluderede løsningen vores BZ 11 filterenhed med opsamling i praktiske 160 L papirsække, samt udtag til slanger i både værksted og montagehal.

De strategisk placerede slangeudtag gør det muligt for elever at nemt kunne gøre rent omkring sig løbende, uden begrænsninger. Dette resulterer i en mere omhyggelig og grundig rengøring, hvilket igen bidrager til et sundere og mere produktivt læringsmiljø.
Desuden er det vigtigt for elever at både vænne sig til, og forstå, hvor vigtigt det er, at  rengøringslanger skal være lige ved hånden, når de engang skal ud på arbejdsmarkedet.

Et rent arbejdsmiljø og høje standarder til et godt indeklima bør nemlig være normen for alle. Når skoler som Herningsholm går forrest og viser best practice, så lærer eleverne ikke bare noget om at huske at gøre rent omkring sig – de opnår også vigtige kompetencer omkring sikring af godt og sikkert arbejdsmiljø, for dem selv og andre. 

Vores besøg hos kunder som Herningsholm giver os uvurderlige inputs, som danner grundlag for skræddersyede og effektive løsninger.
 
 
Produkter i løsningen: