Jytas

Højvakuum spånsugning og centralstøvsugning til JYTAS

Jytas producerer svanemærket modulbyggeri og har flere punkter i deres produktion, hvor der er behov for en samlet procesventilationsløsning der kombiner spånsugning, punktudsugning og centralstøvsugning. 

Spånsugningsanlægget betjener store afkortersave, formatsave og udtag til mindre bearbejdningsmaskiner med slangetilslutning. Ved alle maskiner er leveret pneumatiske skydespjæld med smartpowerboks der aktiver anlægget ved brug af maskine og dermed sikre at anlægget kun er i brug  når behovet er der.

Med rengøringsudtag rundt i de store produktionshaller sikres en nem og effektivt rengøring i produktionshallerne for at holde medarbejdere og maskineri godt kørende i en rent, sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Til dette behov har Linå Procesventilation installeret centralstøvsugningsløsninger, som gør det muligt at koble støvsugerslanger til på flere forskellige punkter i produktionshallerne og støvsuge lokalt.

Vores løsning ved JYTAS inkluderer:

6000CS

BZ15—600L

Pneumatiske skydespjæld

 

Har I brug for en lignende løsning og i tvivl om hvordan der skal dimensioneres korrekt til spånsugning, så hjælper vores rådgivere jer i mål.