Kolekto

Skræddersyet Spånsugningsanlæg til Kolekto

Kolekto, en dansk designvirksomhed og tegnestue, som specialiserer sig i unikt, bæredygtigt interiør og legetøj til både børn og voksne.
De arbejder med bæredygtigt træ og organiske farver, hvor kvaliteten er altafgørende. Dette stiller høje krav til deres arbejdsprocesser og arbejdsmiljø, herunder ventilation og indeklima.

Linå Procesventilation har leveret en effektiv og langtidsholdbar løsning, som har forbedret deres daglige rutiner og sikret at deres produktion lever op til de lovmæssige krav om effektiv udsugning og ventilation på arbejdspladser, hvor der arbejdes med træ og derfor udvikles støv.

Vi har etableret udsugning fra rondelsliber og håndholdte slibeværktøjer. Derudover har vi tilpasset anlægget så det også håndterer central rengøring og støvsugning fra de forskellige maskiner, værktøjer og arbejdsstationer. Til håndtering af fint svævestøv har vi installeret en Maxivent luftrenser i værkstedet. På denne måde opnår Kolekto en høj luftkvalitet i deres værksteder, til gavn for deres medarbejdere og udstyr. 

Produkter: 

– ÅSS 1600 SX
– Maxivent EC
– rengøringsudstyr

Står I og mangler en lignende løsning. Kontakt os nu på tlf. 32 26 52 52 eller mail info@procesvent.dk for et uforpligtende tilbud

Pas på medarbejdernes helbred

Effektiv udsugning af træstøv er afgørende i industrielle træværksteder, snedkerier og lignende virksomheder af flere grunde. For det første beskytter det medarbejderne mod farlige partikler, der kan forårsage luftvejssygdomme og allergiske reaktioner, hvilket skaber et sundere arbejdsmiljø. 

Ved at fjerne træstøv fra luften reduceres også risikoen for brand og eksplosion, hvilket er afgørende i disse produktionsmiljøer. Desuden bidrager effektiv udsugning til at opretholde maskinernes ydeevne og forlænge deres levetid ved at forhindre tilstopning og slid. Med en pålidelig løsning til udsugning af træstøv kan industrielle træværksteder og snedkerier opnå både sundheds- og sikkerhedsfordele samt forbedret produktivitet og effektivitet i deres drift.