Nature’s collection

Spånsugning til snedkerværksted ved Nature’s Collection

NATURES Collection er kendt for sine eksklusive pelsprodukter og lammeskind i nordisk design. Virksomheden lægger vægt på unikke, in-house designede produkter af høj kvalitet og bæredygtighed, distribueret globalt til over 70 lande.

Til deres træværksted hvor de producerer møbler og inventar, var der brug for en effektiv og fleksibel udsugningsløsning til at håndtere træspåner ved bearbejdning og rengøring omkring maskiner for at undgå træstøv i værkstedet. 

Anlægget er med indbygget krydsvarmeveksler for at sikre effektiv varmegenvinding og sikre en balance mellem udsugning og indblæsning. Alle udtag er leveret med pneumatiske skydespjæld og smartpowerbokse, der aktivere anlægget når maskinerne anvendes, dette sikre en effektiv og energibesparende drift. I værkstederne er placeret rengøringsudtag, så der kan opretholdes et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Nem og praktisk tømningssystem.
Filterdelen er udstyret med automatiske fyldemelder og automatisk filterrensning. I containeren kan der isættes en bigbag som kan løftes op med truck og tømmes ved åbning

Produkter der indgår i løsningen 

4000EXVX

BZ15—600L