Furlerboom

Fleksibel punktudsugning til værksted

Furlerboom er en dansk virksomhed som producerer højkvalitetsbomme til sejlbåde. Virksomheden havde behov for en fleksibel løsning til punktudsugning på deres værksted, hvor medarbejderne har brug for at kunne bevæge sig rundt om de emner der bliver bearbejdet – uden at gå på kompromis med udsugningen. På værkstedet i Hedensted var der både behov for udsugning ved malervæg, punktudsugning i forbindelse med svejsning, slibning og limning.
Unik løsning med slædekanal

I forbindelse med slibning og limning af master, blev der leveret en udsugningsarm på en slædekanal, så udsugning kunne ske i hele mastens længde uden fare for at medarbejderen bliver udsat for giftige dampe og støvpartikler.

Gnistfri ventilator for malervæg

Til maling og lakering af mindre komponenter blev leveret en udsugningsvæg og gnistfri udsugningsventilator for at tage højde for eventuelt eksplosiv atmosfære. 

Recirkulering ved afkortersav

Til afkortning af mindre træemner, blev installeret en industristøvsuger med indbygget HEPA-filter og filteralarm, som sikrer at den udsugede luft opnår den tilstrækkelige renhed, inden den indblæses tilbage i værkstedet.