Køkkenskaberne

Effektivt Spånsugningsanlæg til Køkkenskabernes værksted

Køkkenskaberne skaber unikke inventarløsninger til køkken, bad, garderobe og kontor, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det samme gælder deres spånsugningsanlæg, hvor vi har installeret nyt højvakuumanlæg til udsugning fra bearbejdningsmaskiner og små maskiner. Derudover er anlægget tilpasset til centralrengøring af værkstedet, med velplacerede slangeudtag der gør rengøring til en fast del af den daglige drift. 

Anlægget er udlagt fra 4000 m3/h, med et undertryk op til 12.000 Pa, så det både kan håndtere bearbejdningsmaskinerne og til rengøring i værkstedet. Anlægget er monteret med brandslukningsudstyr i tilfælde af en brand i filteringsanlægget.

Central placeret værksted
Med et værksted placeret central i Odense, var det vigtigt for kunden, at støjniveauet fra anlægget var på et minimum for at skåne de omkringliggende naboer. Anlægget blev foruden dets lyddæmpende kabinet, monteret med de nødvendige lyddæmpende foranstaltninger for at opfylde disse krav.

Martin Helm-Erichsen, Direktør & ejer v. Køkkenskaberne siger:

“Vi tog kontakt til Linå Procesventilation, da vi havde behov for et nyt spånsugningsanlæg i produktionen. Med ønske om et godt arbejdsmiljø fik vi installeret et anlæg som dækkede vores behov. Linå Procesventilation var professionelle både omkring montage og den løbende dialog. Vi kan klart anbefale dem til andre med lignende behov”.

Produkter der indgår i løsningen 

4000EXVX

BZ13