NewAarch

NEW AARCH - Arkitektskolen i Århus: Effektiv Procesventilation

Vi er stolte af at have implementeret omfattende procesventilationsløsninger på den nybyggede Arkitektskole i Århus.

I samarbejde med værkstedernes brugere, skolens ledelse, Tri-Consult A/S, hovedentreprenør A. Enggaard A/S og Nova Vent A/S er den nye arkitektskole i Århus er nu udstyret med skræddersyede udsugningsanlæg, der imødekommer specifikke behov samtidig med en optimal energieffektivitet. 

Vi har leveret løsninger til følgende værksteder:  

  • Træværksteder: Vores ÅSS-anlæg med en kapacitet på op til 24.000 m3/h sikrer effektiv udsugning fra store træbearbejdningsmaskiner og håndholdte enheder, herunder slangeudtag til mindre maskiner og rengøring.
  • Fab-Lap/Modelværksteder: I disse områder, hvor eksplosionsfarlige materialer som aluminium anvendes, er vores ATEX-systemer udstyret med eksplosionssikre ventiler for maksimal sikkerhed.
  • Sandblæsning: Et specialiseret anlæg sikrer sundhedsvenlig afsugning fra sandblæsningskabinen og forhindrer spredning af farligt fint sandstøv i omgivelserne.
  • Svejsning: Vores anlæg har to store svejseborde med effektiv udsugning via sugearme og undersug i svejsebordene, der beskytter svejsere mod farlig svejserøg.
  • Malekabine: Et dedikeret maler-/sprøjterum med luftskifte op til 100 gange/time sikrer beskyttelse af miljøet og brugere mod farlige dampe.

Produkter der indgår i løsningen

Spånsugningsanlæg
– Ventilator: 6000 CS
– Filter: BZ15 – 600 L