BRF Håndværkerkollegiet

Fleksible udsugningsløsninger til værkstedshaller

I samarbejde med Nordstern og Triconsult har vi leveret procesventilationen til værkstederne ved BRF Håndværkerkollegiet i Horsens.

Her har vi leveret udsugningsløsninger til værkstedernes imponerende udvalg af maskiner som kollegiets beboere kan benytte sig af døgnet rundt for at dygtiggøre sig og eksperimentere med deres håndværk. Vi har bidraget med løsninger der sikrer at luftkvaliteten i disse værksteder er til et 12 tal. 

Vi har installeret  tre ÅSS 4000 EXVX til henholdsvis tømrerværksted og snedkerværksted. Anlæggene er kompakte løsninger med krydsveksler hvilket gør det muligt at recirkulere luften fra anlægget, og dermed få den mest optimale udnyttelse af energi og varme, fra udsugningsprocessen. Denne løsning giver betragtelige besparelser på energiregningen, når store værkstedshaller skal forsynes med frisk luft – og varm luft i de kolde måneder. 

Centralstøvsugning
Værkstederne er desuden blev forsynet med vores gulvstøvsuger-sæt som består af letvægts alu-støvsugerrør med et robust mundstykke og en enten 5 el. 10 M antistatisk støvsugerslange. Slangerne kan kobles på udsugningsanlægget, hvilket overflødiggør konventionelle industristøvsugere til håndtering af træspåner og støv. 

Vores rådgivere er altid på forkant med fleksible løsninger der imødekommer arbejdstilsynets krav, så der er ikke et øje tørt når vores kunder går lige så meget op i god ventilation som os! 

 
Produkter i løsningen: